THE ACOUSTIC CONCERTS 2006

In navolging van de akoestische uitvoering van Big Barrel Blues besloten we om in 2005 weer een compleet festival te organiseren. Helaas zijn er van deze editie weinig foto's. Het werd echter een succes, dus kwam er een tweede versie in 2006. Onder de naam The Acoustic Concerts was de Oude Remise in Nieuweschans een paar dagen het middelpunt van singer/songwriters. Bas de Haan was op beide versies van The Acoustic Concerts te gast. Verder trad bas ook op tijdens het Big Barrel Blues Festival in 2003.




Het ministerie van Landbouw en Visserij zorgde voor een "Grunninger" toevoeging aan het festival. Met hun humoristische teksten konden ze ook de niet-Groningers bekoren.




Ralph de Jongh presenteerde tijdens The Acoustic Concerts in 2006 het album "Live at Crossroads". Uitgebracht in een speciale oplage van slechts 100 stuks bij Ethical Records. Een echt verzamelaars album, wat dan ook binnen 'no time' was uitverkocht. Hieronder vind je ook een gedeelte van het optreden van Ralph de Jongh, tijdens het festival.




Andere optredens waren van Rene Lamberts, Just the 2 of Us en This=It.






Geen opmerkingen:


BluesbarnQuantcast